Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind



Du sa att du ville se mer, att alla mynt har två sidor

så jag vände ryggen till.

För Älskling, alla mynt har inte bara två sidor

utan tre.




Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-21 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat