Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jösses vad smörigt humör jag var på idag.


Tjär.

Som att bada i tjära
för varje steg jag tar så fastnar jag
djupare
och
hårdare
jag tjärar ner hela mig, i dig, och
önskar att du sjunker åt samma håll
så att vi fastnar helt på mitten
tillsamman, tätt intill.





Fri vers (Fri form) av TinnitusIHjärtat
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-20 21:50



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ordlekig.
Ordsmekig.
......
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat