Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i september 2011


Bärhjälp sökes.

Naken.

Står alltid kvar en liten stund extra..

Beskådar, dömer

Har hon sagt för mycket igen?
Visar hon för mycket..

Döljer.

Färgglada kläder och ett påsminkat leende,
de odöljbara ögonen undviker era..

Skam.

Ärren i hennes själ lyser rött genom kläderna och ni tar en omväg.
Vill inte se..
vill inte veta av..

Hennes ryggsäck är tung,
Hon kryper fram med näsan mot asfalten.

Vilsen.

Rädslan att inte bli förstådd,
att inte vara som de andra..

Ett steg till och hon hade fallit platt,
blivit ett med marken,
men hon krockar..

tittar upp,

möter en blick,
ett leende.



Räddad.




Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-27 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat