Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Impulsiva känsloband som driver dig till vansinne
Naiva, närhetssökande lilla
hora
Sluta leta och inse att kärlek enbart är för den som är
orörd
Du är begagnad, slängd i soporna av förruttnad
färskvara

Det går inte att rädda dig nu.




Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-13 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat