Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andrum.



Nystart i halvfart
insikten är glasklar, förändringen uppenbar

skilda världar

en livslinje från då till nu
nya paralleller, nya livsmål, nya vägar

Vad säger jag till er?
Ni som aldrig vetat
Ni som alltid trott
Ni som bara sett det jag visat.

Hur gör jag för att berätta?
Utan att rasera, utan att själv fallera.

Insikten är glasklar och förändringen så uppenbar
men vad är det jag är rädd för?






Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-13 00:40



Bookmark and Share


  Silverstripe
Bra skrivet!
Ja, hur gör man för att berätta på ett bra sätt att man valt att slå in på en ny väg?
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat