Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs bara och tänk :)


saknar något

Jag saknar något som betydde så hemskt mycket så du aldrig skulle kunna ana, humöret på dagarna och kvällarna går uppåt och neråt som en berg och dal bana..

Det går inte att få ut ord som är tillräckligt bra för att få dig att förstå, att förstå hur ont det gjorde att behöva släppa dig och se dig gå.

Om jag fick en enda önskan som skulle slå in då skulle jag önska mig tillbaka till vår tid då son jag var din.

Texten är gjord till en otroligt saknad och älskad person, det höll i över 14 månader och det var dom 14 underbaraste månaderna i mitt liv men nu är du borta och jag är i mina texter mera intensiv.




Fri vers (Fri form) av Rhonja
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-12 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så starkt du skriver...kan inte annat än bli berörd.
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Rhonja
Rhonja