Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort text av och med känslor


Dimman man kan ta på

Ute är det kyligt och klart av stjärnor som lyser

Det kan vara värst om nätterna om jag är ensam och sedan känna hur jag fryser

Trots en dimma som är så intensiv och
så stor

Så kan det både vara lättare eller svårare än vad man tror




Fri vers (Fri form) av Rhonja
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-13 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhonja
Rhonja