Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text som betyder något.


smaka på orden & öppna ögonen

öppna ögonen

ögonen är inte bara till för att se med, munnen är inte bara till för att kunna äta eller dricka och händer är inte till för att skada andra. vad betyder ögonen om man inte kan använda dom till annat än att söka skönhet när det finns otroliga och underbara saker som ger mer lycka än något som endast bara är fint att titta på.

smaka på orden

Dom flesta av oss använder rösten och munnen till att prata och uttrycka sig och ju äldre man blir så lär man sig mer och något som jag fick lära mig som liten är att alltid smaka innan man tycker det är äckligt eller 'spottar' ut och jag har lärt mig att det gäller samma sak innan man pratar.. smaka på orden innan du spottar.

ibland så kan mina texter bli lite luddiga men jag hoppas att själva poängen blev bra.

tänk alltid på hur vi behandlar andra.





Fri vers (Fri form) av Rhonja
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-05-29 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhonja
Rhonja