Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster ifrån noll sju


När kärleken tar en i besittning


Ända ifrån första stund så har det ju varit du och jag

Och själv så kommer jag ihåg första gången lika bra

som om det vore igår

För där stod du och verkligen lyste upp

lika vacker som underbar

Och när du sen bara kom fram och pratade mig, så vart jag ju

så otroligt himla glad

Glad över att du ens hade sett mig


Så ända ifrån denna första stund så har du inte gett mig chansen

att få en endaste liten blund

För hela tiden så finns du där alldeles framför mig

i mina tankar

Och hur mycket som jag nu än försöker att tänka på något annat

så går det inte

då du genast bara där i mitt huvud och bankar

Ja, så jag har insett att det här är det ingenting som jag kan

göra någonting åt


Så när kärleken tar en i besittning, så tar den ett stadigt grepp

Och då ska man inte tro att man kommer undan så lätt

bara genom att säga till sig själv

Hörru du kärleken, ta nu och släpp

för jag har faktiskt andra saker som jag behöver att tänka på...


När kärleken tar en i besittning!

Ken Cassel
12/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-12 22:49



Bookmark and Share


  Rise Little One
"Så när kärleken tar en i besittning, så tar den ett stadigt grepp

Och då ska man inte tro att man kommer undan så lätt

bara genom att säga till sig själv

Hörru du kärleken, ta nu och släpp

för jag har faktiskt andra saker som jag behöver att tänka på..."

Det ligger mycket sanning i de här raderna Ken :)
2012-04-13

  anits VIP
Härliga rader Ken!
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel