Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ljusare varmare tider ...


Värmande längtan ...

När snön åter har fallit över våra åkrar
När kylan igen slår fäste i husets knut
När vinden på nytt biter mina kinder rosa

Då längtar jag till solbrännan på altanen
Då längtar jag till friskheten från havets dopp
Då längtar jag till frysfrön i kvällsbrisen

Och stillar min längtan med drömmen om varmare solsken
Och stillar min längtan med planer om sommarens resor
Och stillar min längtan med tankar om rockiga konserter

Tills vi på nytt är i ett värmande virrvarr
ivrigt på nålar jag väntar

Tills vi åter får känna solens strålar
lyssnar jag på mildrande musik

Tills vi omigen är i ljusare tid
skrattar jag mej glad med vänner

Dock min längtan den finns den gror den växer
Jag vill …………… jag längtar




Fri vers av Jack_iX
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-01-29 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX