Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodtörstig


Blodtörstig fästing

vajar på sommarns grässtrån

bidar sin attack.




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-13 09:44



Bookmark and Share


  aol
otäck sanning har haft en under mitt skinn,
2012-04-23

    tramp
Katten där hemma är redan attackerad !

Dessa eländiga kryyyp !
2012-04-13

  Blåbäret
sommarens baksida, dessvärre
än så länge har jag klarat mig från både vampyrer och fästingar, har antingen fel blodgrupp eller lämnar annan dålig smak i munnen :)
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick