Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg iväg med mig!


Flyg iväg med mig här och nu

Flyg iväg med mig, du underbara tjej

Ja. låt mig bara få ta med dig på en resa över höga berg

och djupa dalar

och över öppna hav

Låt mig få visa dig allt det här vackra som man kan se här uppifrån

den här så klarblåa himmelen

medan solen bara ler så varmt ner emot oss

Så flyg iväg med mig här och nu, så ställer jag inga andra krav

För om du gör mig lite sällskap, så kommer det bli någonting

som du sent kommer att glömma

För titta bara där borta till höger där Jorden nu blöder

när lavan flyter fritt ner ifrån vulkanen

då det är som om någon Gud bara har dragit ut sin kniv

just ifrån den här himlakroppen


Och titta där!

Där är det visst en som har lyckats att klättra hela vägen upp

för Himalaya

Och glad som den personen säkert nu lär vara , när den sätter ner

flaggan sin allra högst på toppen

så måste den personen nu ju börja att klättra ner igen...


Flyg iväg med mig

Ja, flyg iväg med mig, här och nu

Låt oss ha det lite kul!

Ken Cassel
13/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-13 15:03



Bookmark and Share


  Rise Little One
är det bara tjej-passagerare som tillåts på denna resa?
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel