Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden av dig



Jag har en bild av dig i mitt huvud
när du ligger i gräset med månljuset i dina ögon




Den septemberkvällen var kylig men din blick gjorde mig varm

Du hade lagt ut en filt åt oss, vi skulle titta på stjärnorna sa du
men allt jag såg var dig, du tittade tillbaka på mig och sa, så att jag trodde på dig, att

jag, var vacker

Jag rös till i hela kroppen och ville säga något lika värmande men stoppades av dina läppar som självsäkert snuddade vid mina som trevandes ville ha mer, men du backade, la handen på min kind och sa

lugn, vi har tid

Mitt hjärta slog ett extra slag och jag försökte att inte andas i otakt när dina fingrar letade sig ner från kinden och retsamt dansade över mitt bröst och ner mot magen

där det tog stopp.




Jag har en bild av dig, du som låg där i gräset med månljuset i dina ögon

Du som hade förmågan att säga det jag ville höra i exakt den stunden som det skulle höras

Du som fick mitt hjärta att slå dubbla slag av din blotta närvaro

Du som sa att vi hade tid som det visade sig att vi inte hade




Jag trevar fortfarande efter dig
men allt som finns kvar är bilden i mitt huvud
där du ligger i gräset
och har månljuset i dina ögon.











Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-02 21:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen jättefin. Fastnade direkt och är helt tårägd.
2012-05-02

  1love
Jävla bra skrivet!
Detta händer nog många tjejer där ute, bra budskap!!
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat