Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sa jag inte det?



Jag har ångrat mig

Jag vill inte mera nu

Hallå?

Backa bandet sa jag

Hörde du inte vad jag sa sa jag

Jag vill inte ha det såhär sa jag

Jag vill gå tillbaka till innan det blev såhär

Gör som jag säger nu bara

Förstår du inte

Jag har ångrat mig sa jag





Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-13 16:01



Bookmark and Share


  2hjärtan
Ibland önskar man bara att ens liv var en film som man kunde spola fram och tillbaka!
2012-05-02

    Nicklas VIP
Ja, tänk om det vore så enkelt ibland..
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat