Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de är väl de första som lämnar skeppet.....


Nu flyr de som råttorna



Övningsprojektet privata skolor
Håller på att kapsejsa
"det stora exprimentet"
Ja liksom skolan för övrigt, typ
Så nu har några års expriment
Gett en massa skol extremiteter

Eller ar det, exkrement
Den svenska skitskolan, typ
När t o m elever tycker att dom lär sej
För lite
Det brukar man inte vilja erkänna
Förrän efter 30 eller når




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 98 gånger
Publicerad 2012-04-13 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO