Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hittar min själ...och kropp...mina riktiga tankar





Jag vaknar mitt i mörkret
av din fot
över mina läppar

jag hasar mig upp längs väggen
din fot mot min zenit
det är kropp klockan 3 på natten

du talar med allt
annat
än din mun

den
talar teckenspråk

när vi kommit överens
om ingenting
sprängs vi
inuti varandra

vi är konstiga vänner
närmare
än fysiskt

när du går

säger du att LO
borde fått
större makt

jag säger att politik
det är fint det




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-13 18:31



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
du är bra
skriver så jäkla avslappnat och rakt på
som om det är det naturligaste som finns
snyggt
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP