Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~30MAJ2011


Alla frågor utan svar

När du ser mig vad tänker du då?
Att jag inte går att motstå?

Du säger att du hatar
Ändå står du kvar här och pratar?

Du kan gå om du vill
Men du står kvar helt still

Du är alltid kvar
För att lämna mig utan svar?

Varför kommer du alltid tillbaka igen?
Varför försöker du vara min vänn?

Varför gillar du mig?
För att jag kanske är lik dig?

Är jag inte jobbig? Är jag inte dum?
Vill du inte elimineras ur universum?

Du vet att allt jag säger och allt jag gör
Kommer du behöva dras med tills du dör!

Varför gör du som du gör?
Jag frågar och frågar men det verkar inte som du hör...




Fri vers av HOWL
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-13 19:50



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Fantastiskt bra.. - du fångar känslorna så bra!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL