Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest


Kaffe

Lämnad i ett hus

Ensam med en annan man

En främmande man

Men han är trevlig

Och fixar problemet med värmen

Jag gjorde en kopp kaffe

Han verkar tycka om det

Han sa i alla fall att det var okej

Nu bara står han där

När jag sitter här

Jag vet inte om han tittar på mig

Jag vågar inte titta upp

Men jag tror att det är okej

Känns bara lite obekvämt

Men jag klarar mig nog

Jag har ju mitt kaffe

Och han har sitt

Och dem andra kommer hem snart

Kanske bara en timme till




Fri vers av HOWL
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-25 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL