Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
depp


Vodka å ballerina

Så här ligger jag

Ensam i ett tält

I någon annans trädgård

Och dricker Vodka

Och äter ballerinakex

Om jag inte somnar

Före jag druckit upp

Så öppnar jag tältet

Och tar en cigg

Med huvudet utanför

Skål




Fri vers (Fri form) av HOWL
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-01 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL