Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vila

Jag står upp

Huvudet känns tungt

Kroppen känns tung

Som om jag bara vill trilla ihop

Jag önskar jag kunde det


Ingenting fungerar

Jag tvättar ansiktet

Jag får i mig mat

Jag vill bara gå och lägga mig igen


När ingen ser

Smyger jag in på rummet

Kryper ner i sängen

Vilar mitt huvud på kudden

Kroppen somnar

Tankarna domnar

Allt det tunga och alla problem

Flyter ut på kudden

Och jag blir lätt

I drömmarna flyger jag


Någon klipper mina vingar

Någon suger upp all luft

Någon tvingar upp mig

Nu måste jag med tyngre steg

Med jobbiga tankar

Upp och ut även om medicinen dröjer kvar




Fri vers (Fri form) av HOWL
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-26 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL