Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en anledning, anledningar ger mig hopp


Hopp med stort H

Det är inte bara slumpmässigt
Varför allt är som det är
Det försöker jag i alla fall intala mig själv
För att lättare förstå världen

Det står ett H på min dator
Det står ett H på min mobil
Det står ett H i spegeln jag kollar på varje dag
Det står ett H på min hand

Det är inte slumpmässigt
Varför det just är ett stort H

Det finns en anledning till att
Hopp och Hannah börjar på samma bokstav




Fri vers (Fri form) av HOWL
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-30 18:17



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Älskar denna dikt, dina två sista meningar gör på någotsätt hela dikten magisk. Grymt snyggt! Applåd!
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL