Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästa gång jag ser dig ska jag krama dig, hålla dig hårt och ALDRIG släppa taget.


Hålla hårt och aldrig släppa taget

Det svåraste

Som finns

I hela världen

Är att försöka

Leva

Utan dig




Bunden vers av HOWL
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-31 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL