Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig Hannah

Jag saknar våra stunder
Dina beröringar

Jag saknar dina läppar
Och din andedräkt

När du pratar så fint till mig
När du tar min hand

Och visar vägen vart vi ska

När vi skyndar oss fast vi egentligen inte har bråttom
Jag saknar ditt hår

Och hur det kittlar mig i ansiktet
När jag kramar och håller om dig

Jag saknar dig

Det har gått en dag

Men jag har inte hört något från dig
Jag saknar dig som fan

Vill bara höra

Att du lever

Fortfarande andas

Fortfarande står på samma jord som jag

Och tittar på samma himmel




Fri vers (Fri form) av HOWL
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-25 12:45



Bookmark and Share


  ensamvargen
Jag saknar dig och vill att du ska komma hem <3
2013-05-25

  Angel of love
Underbart vacker!
2013-05-25

  Ewelina Mann
Älskar ditt sätt att skriva, varje dikt från dig berör och får mig att bara vilja läsa fler:)
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

HOWL
HOWL