Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamptrött

Vi gav upp något stort
Just då
i ögonblicket
hade jag inte orken
att se klart
Jag var bara så trött
att jag gav upp

Nu med facit i hand
borde jag kämpat
hårdare

Du var alldeles för bra
för att
gå miste om

Nu står jag här
och jämför
alla med dig
och ingen
håller måttet




Fri vers av maverick
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-13 20:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Eftertänksamheten skall vaka över dig" säger ordspråket.
2012-04-23

    lenakarin
"du var alldeles för bra för att gå miste om"
Mycket bra skrivet.
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

maverick