Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klantsnutar igen


I Stockholm så inleds åtal
Mot de som rånade en guldbutik
Och ”avlossade ett skott” MEN
Med en startpistol

Men snuten såg det tydligen som en signal
Att skjuta vilt, ”fri elgivning” typ
I centrala STOCKHOLM
16 st skarpladdade mördarkulor från de absolut
farligaste typerna, och man sköt som knappast hänt
Sen de två som inte kom in på krogen en natt
I början på 90talet

De sköt på varann för att de begrep inte bättre
Värre parodi och mer dum hets
Från dumhets snuten får vi nog leta efter
Ja tills nästa dumsnut är igång
Kan man tänka sej, en av dom laddade t o m om
För han ”hade för lite kulor” de kanske var i flera sammanhang
”No balls police”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-14 01:30



Bookmark and Share


  AUDACITY
Kling och Klang = buset som gör stan osäker!
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO