Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marknad eller not



I alla andra sammanhang gäller
Marknads regler
Tillgång och efterfrågan
Men inte i idrott då letar man verkligen
Efter saker att hänga upp sej på

Damidrotten gnälls det alltid ifrån
Men fyller de en arena så självklart
Klart de ska ha den MEN när den inte fylls
GÄLLER inte fria marknaden då eller????
Och medie snubbarna håller med de som skriker
De gnälliga inom densamma oavsett
Vad det handlar om, fotboll, hockey eller tennis

Men som sagt, i alla andra fall
Så handlar det om tillgång och efterfrågan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 108 gånger
Publicerad 2012-04-21 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO