Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så förbannad...


Vinsternas pris

Sanningen är relativ
för människor med makt
de glider lite varje dag
så har de inget sagt
Upphandling och Leverans
allt gäller dock tillslut avans

En gammal man får dö inatt
utan hand att hålla i

"Det kostar annars mera skatt
och det vill ju inte ni"

Man gör vinst på omsorg, vinst på liv
för att sanningen är, relativ.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lenakarin
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-13 22:25



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vit vrede stigen ur dina hjärtvingar
2012-04-15

    ej medlem längre
bravo! kram
2012-04-14

  fillatelli
Kraft finnes,
priset viker
media bevakar
vinsten faller

men, det beror mest på VEM som dör...
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin