Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hälsningar från djupt under ytan


Lyssna bara

Sagornas hjärta
vilar
på havets botten
och sjunger din vind

Invallat vatten
bryter
sig alltid fritt
intill tidernas slut

Gungande aningar
ljuder
dovt genom sömnen
oroar din reda

Pirarna faller
till grus
mörkvattnet svallar
och dårarna gråter

men

Djupt under ytan
väntande
bortanför farleder
kallar det, hem

Sagornas hjärta

igen




Fri vers av lenakarin
Läst 434 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-28 08:06



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ohja
sagorna viskar skönhet
2013-03-04

  Haiau
Jag tar emot "hälsningar från djupt under ytan"
Mitt hjärta kan höra allt från det djupet och fyllt av känslor .
Tack för dikten Lena!
2013-03-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fint
2013-03-02

  Ninananonia VIP
Härliga viskningar...jag lyssnar och gillar
2013-03-01

  Peter Olausson VIP
åter havet, åter djupet!
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin