Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader till en försvunnen vän.


Ett kort avsked.

Att du försvunnit har gått så fort och jag

förstår inte riktigt vad som hänt.

Din poesi, din framgång och din framtid

med dotter och allt gör det svårt att

förstå. Ibland skrämdes jag av din blick

som påminde lite om killen i Full metal jacket

som fått nog, men tänkte att vi förstår varandra

och känner samma sak inför allt smutsigt som pågår.

Men jag förstod nog aldrig riktigt vad du tänkte och kände.

Fan! Varför bad du inte om hjälp? Det går

att komma tillbaka från de mörkaste världar.

Nu är du borta, men kommer alltid att

minnas dig och din Besserwisser. . . . !




Fri vers av David Jemsby
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-14 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Jemsby
David Jemsby