Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om distans till tillvaron


Måste bara iväg


Måste bara iväg
För att hämta ny kraft
För att orka med det som
behöver orkas med
Iväg för att jag behöver

Att stanna kvar hade
verkligen brutit ned och
förstört
Härda och vänta på en
ny vind hade inte varit
det bästa

Tunga dagar kräver sitt
åka iväg, sin motvikt
Där allt negativt byts ut
mot något positivt
Där den inre processen
får lov att fungera
normalt

Fylla på med sol och
D-vitamin
Göra det där man annars
inte gör
Bara må bra, andas

Bara köra mot en horisont
med kärlek i tankarna
Känna sig fri

För att sedan längta tillbaka





Bunden vers (Blankvers) av David Jemsby
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-28 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Jemsby
David Jemsby