Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förkylning


Nyköping

det enda
som egentligen
hjälper

vid en
riktig förkylning
är Nyköping

men bara
för stunden

för inte fan
kan man
gå dyngrak

genom en
hel förkylning

även
om det vore
trevligare så




Fri vers av tom boreland
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-15 08:43

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
KAnske går det bra med HB också?
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland