Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag skakade hand


med en för mig helt främmande människa

så förstod jag att det var en vänlig hälsning oss emellan

När jag fick en kram av en god vän så förstod jag

att det var av respekt för varandra

När jag fick en puss på ena kinden av en söt tjej

så förstod jag att det var av tillgivelse

När jag sen fick en puss munnen av en annan tjej så förstod jag

att det var av kärlek

och att hon tycker om mig

Och att det var försmak på en kyss, då tungorna bara mötas

på halva vägen i ett lite kryss

Och om man får en sådan, så är det som oftast någon

som bara tänker på hyss

Någon som verkligen måste älska en

Hm!

Vad trevligt!

För det där gjorde ju inte ont....

När jag skakade hand!

Ken Cassel
15/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-15 18:38



Bookmark and Share


  Rise Little One
lite variation får man ha... och det beror också på hur man ger ;)
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel