Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fortsätter att drömma!


När jag tar mig modet att knacka på din dörr, så hoppas jag

att ingenting ska bli som förr

För när du öppnar dörren, så ska du bara bli glad

Glad över att se mig, och säga välkommen in min vän

Och där står jag minst lika glad, när jag bakom min rygg

bara trollar fram värsta blombuketten

som jag sen ger till dig

Och då du smälter ännu mer, och säger okej!

Och då du spontant kläker ur dig

Ja, jag blir så gärna din tjej

Och därefter lite snick snack i vardagsrummet, så bär det av emot

sovrummet och sängen

Och efter att vi har älskat färdigt, så har klockan blivit mycket

då vi bara släcker lampan

och tänker på refrängen...

Ken Cassel
15/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 140 gånger
Publicerad 2012-04-15 21:26



Bookmark and Share


  Rise Little One
Vilken fin dröm:-)
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel