Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är raderad

Jag har slutit mig,
liksom eremitkräftan har jag gömt mig,
i mitt skal
Här är jag trygg
Fri från svek
Fri från besvikelse
Från dig som jag var beredd att ge allt

Din väska är packad,
som många gånger förr
Denna gång finns ingen återvändo
Jag finns inte kvar
För dig
Jag har gömt mig i mitt skal
Raderat ditt nummer
Raderat dig
ifrån mitt minne




Fri vers av phenomena
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-15 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena