Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egna väg




mot tysta svar
jag skall vandra
en naken ensamhet
låt mig slipas
jag känner dig
det finns ära
det finns sår
en tänkande tanke
mina händer sluts
jag försöker förstå
rent fina tankar
släpp mig lös
mot min nakenhet




Fri vers av Marvin
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-15 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin