Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstapeln


Det måste ha varit efter klockan tio som siffran nio

på hotelldörren

bara föll ner på sin ena ända

och blev till en sexa

Jo, för det vet jag då jag strax innan bara hade gått

min gamla vanliga runda

Och då så var det inte i alla fall inte någon sexa på dörren

Ja, det bara vet jag

Men inte så konstigt då att mördaren bara tog fel på rum

och istället

bara råkade att döda en människa som var helt stum

och inte som i rum nummer sex

En högburen kung!

Ken Cassel
16/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-16 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel