Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tänk allt vackert man kan drömma om...det vackraste...


Vattenfärg...


Jag ville haft dej
Framför mej
Målad med färg
I många lager
Över din nakna kropp

Jag ville haft dej
Framför mej
Naken
Målad med vattenlöslig färg
Men under färgen
Naken

Jag ville haft dej här nu
Just så

Och så en pensel
Och en hink vatten
I mina händer...


TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 440 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-04-16 11:00



Bookmark and Share


    lory
helt underbart vackert med en sensuell ton
2012-04-24

  Linda CH VIP
Gillar denna sensuella, kreativa och ystra fantasi!
2012-04-18

  Hanna Mari Wallin
dina texter andas frihet av kärlekens villkorslöshet...

Tycker om!
2012-04-16

  Maiah VIP
det skulle bli en annorlunda målning...
2012-04-16

  © anakreon VIP
Den nakna sanningen.
Calle
2012-04-16

  bittemi VIP
Härligt!
2012-04-16

    ej medlem längre
Härlig var ordet ... lekfull sensuell ..
2012-04-16

  alvan
Denna får mig le. Den är kärleksfull och med ett stycke glimmer i ögat! ;)
Härligt!
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT