Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går på glas




För att förstå
så måste du veta hur det är att vakna varje morgon
och gå
på krossat
glas
från sängkanten
ut till hallen
fram till ytterdörren
för att inte våga öppna den
för att sedan gå
med uppskurna fötter
på glas
tillbaka igen.





Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-16 18:40



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Du börjar bra, din skrivande, blir det bluzz?
Från att dansa till att rasa! fem dikter som fem finger till en hand, nu är det upp till dig med vilket hand vill försätta, använda för att beskriva hur du vill ha det, använd bara inte Knave.eller varför inte?!
att gå på glas jag hörde att röda planet är görd av glas. här är jorden som jag vet.
Lycka till.
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat