Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku till vintern och "Haiku 2012"


Vintervers



Han stava proffsigt
Snön var som en vit matta
Mens benen mjuknat




Bunden vers (Haiku) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-17 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO