Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna ur en dröm

 

 

Det är nätterna

jag fruktar mest.

Då kommer alla

de vackra minnena

tillbaka.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-04-17 11:22



Bookmark and Share


  helenita VIP
Då kommer alla de vackra minnena tillbaka
...och dom kan göra så ont!
Fint
2012-04-22

  Linda CH VIP
Mycket bra!
2012-04-17

    ej medlem längre
Fan, vad bra!!

Utsökt

Caramba!!
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP