Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl

Promenerar sakta i min ensamhet
Mörka grusvägar är bra för grubblerier
Tankarna far fritt runt i huvudet

Plötslig delar sig vägen
Jag sätter mig på en sten
Funderar

Ena vägen är lång och krokig
Berg att klättra över
Rötter att snubbla på
Full utav hinder
I dess ände skymtar jag dig, så manlig, så vacker

Den andra vägen är även den mörk
Fylld av smågrus men i övrigt tom

Jag sitter fortfarande på min sten
Mossa växer i mitt hår
Jag grubblar och funderar
Vilken väg ska jag välja?




Fri vers av phenomena
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-18 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena