Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ångestfri natt

De nattliga demonerna lösgör sig ur skuggorna
De håller mig fast i ett hårt grepp
Ångesten rasar genom kroppen
Smärtan trängs i min sårade själ
Jag griper efter dig
Håller dig krampaktigt i min hand

Du ger mig ro
Du ger mig sömn
Du ger mig en ångestfri tillvaro

Ett
Två
Tre
Plötsligt har jag svalt dig
Älskade vän,
mitt rofyllda vita lilla piller




Fri vers av phenomena
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-18 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena