Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En minister skar en tårtbit av en tårta bakad som en bild på en svart kvinna uppenbarligen som belyser att, så har "världen alltid gjort", mot svarta, d v s utnyttjat..


Missfirmelse av konst



OM du är minister så skär inte upp
En svart tårta, det blir ett himla liv

Och de svarta skriker
Men han som gjort den, som ”väl” också är svart

Och har helt andra åsikter än det som han beskylls för
Och vita har nästan alltid utnyttjat svarta

Och den bilden framgår tydligt
Vissa har inte bara ömma tår….

Och skriker högt om det är nåt
Afrosvenskarnas riksförbund… t ex…

OM svarta inte är överens om "rasism"
hur ska man då förvänta sej att andra ska det...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-18 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO