Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är det enda man verkar klara i Nacka kommuns ledning med....


Nacka kunde snacka

Att bygga är dyrt
Dyrast verkar det vara i Nacka
Oavsett om det är stadshus eller, ishallar
Så drar man över, upp till 80 miljoner
Dyrare än vad som sagts….

Den senaste ishallen som skulle vara ”energisparande”
Byggd 2010
Drar dubbelt så mycket energi, som de andra…
Det verkar som om man sköter kommunens ekonomi
Som ”Nacka” Skoglund skötte sitt liv, ungefär

Men skillnaden är ju att ”Nacka” var en person
Kommunen är en hel, kommun ju
Kommunen har också en offentlighets princip
Och man borde ha ansvar inför dess medborgare


Och ”Nacka” dog ju tyvärr i förtid av sitt leverne
Så….
Man verkar ”ta det med en klackspark”
"snacka det går ju" framförallt på Nacka kommun
uppenbarligen men, lite verkstad och inget ansvar
lika uppenbart




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-18 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO