Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa vill vara



Han ville vara chef
För plåtslagarna
Kallades därför för
”bleck patron”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-27 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO