Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart jag mig i världen vänder

Vart jag mig i världen vänder
Ser jag ingen lycka i Guds händer
Är inte jorden de snällas plats
Blir min slutsats
Är det bara de elaka rika som vinner
När de snälla och fattiga skinnar
Lämnar dem utan mat
Kvar finns bara tomma fat
Själva lever de ett liv i överflöd
För att i nästa sekund låta några fattiga för tidigt dö
Undrar om det är någon mening att be till Gud
Eller ska jag bara glömma hans tio bud




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2012-04-18 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP