Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste om Nato-mötet i Aftonbladet 7 januari ...


NATO-möte i lilla Sälen!

Tänk dig att i lilla Sälen
bestäms det hur Ryssland ska få på pälsen
Sverige vill bli en viktig del av NATO
nu när rysskräcken besegrat vårt riks-bankkonto
 
Rätt eller fel
spelar ingen roll när allt står på spel
Krig gör ingen skillnad på egendom
bomber är ingens balsam
 
ÖB vill se Sverige som ett basområde för mark-, flyg-, och marinstridskrafter
har han huvudet på skaft
Vad innebär det
att vi blir måltavla nummer ett
 
En fråga som dyker upp i hjärnan
vem är stjärnan
Som ska betala 27 miljarder
för dessa maskerader
 
Inga pengar finns till de allvarligt sjuka svenskarna
vem är det som pengarna förfalskar
Nu pratas det också om civilplikt
ska svenskar tvingas till att arbeta som slavar utan lön av vikt
 
Jag undrar om sjuka och hemlösa svenskar får det sämre
om Putin tar över Sveriges stränder
Sämre kan det ju inte bli
för dem, som vi fantastiska svenskar skiter i
 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-15 13:20



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Det är vansinne att skicka pengar och vapen till kriget som herr Kristersson gör. Där finns ingen förståelse för att sjukvård m.m. behöver pengar.
2023-02-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP