Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
not


Lätt att tro


Såg en intervju om ett slags ”öde”
En kvinna med en ”Bin Ladin”
Som hon ena meningen sa var ”ok”
I andra meningen så var det inte alls ok
Med dessa ”arabiska regler” liknande, övergrepp

Och när dom såg en blond kvinna
Som var ihop med en arab
Och vad dom trodde då
Och ”det var inte pengarna hon föll för”
Sa hon


Jodå det ”tror vi på”
”Allesammans tror vi på det”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-25 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO