Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåsaktigt


De franska smör gåsarna
Skulle ha med oss i EU
För att allt var så bra

Nu kritiserar man EU
På franska
För att inget ska vara bra…
Eller inget är bra, åt dom

Det är liksom smör på franska….
Eller ”dendu med smör på”
Gåslever kanske är att leva
Och va dum, samtidigt..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-27 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO