Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att känna stunden är ..


viktigast



ska man vara duktig..

ska allting vara på sin plats

var sitter livets glans..


i mötet

i ensamhet


respekt




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-18 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP